Deze website is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten

DrogiWeb Opleidingen

Leren via DrogiWeb: afwisselend en leuk, maar vooral praktijk- en resultaatgericht!
BESTEL HIER JOUW OPLEIDING ASSISTENT DROGIST, DROGIST OF TOEZICHT

Meedoen aan de cursussen en leuke acties is gratis. Maar daarnaast kun je ook jouw vakdiploma halen via DrogiWeb! Onze opleidingen volg je - net als de productcursussen - online via een tablet, pc of mobiele telefoon. In de leeromgeving ontvang je de achtergrondinformatie, kijk je filmpjes, vind je oefeningen en handige ezelsbruggetjes. Je kunt ook vanaf papier leren met behulp van de leerkaarten. Deze bevatten alle informatie die je voor een Pharmacon examen uit je hoofd moet kennen. Je kunt ze eenvoudig downloaden en printen. Of bestel tegen meerprijs een uitgeprinte set, we sturen deze dan via PostNL naar je toe. Je bepaalt dus helemaal zelf waar, wanneer en hoe snel je leert. 

Alle modules bereiden je voor op de Pharmacon examens Adviseren 1, 2 en Toezicht. Ze hebben als doel jou te leren hoe je juist advies geeft zodat een consument op veilige wijze zelfzorggeneesmiddelen kan gebruiken en misbruik wordt voorkomen. Je leert wat zelfzorg is, welke klachten hiervoor in aanmerking komen, welke zelfzorggeneesmiddelen beschikbaar zijn en wat de wettelijke kaders zijn. Een Pharmacon vakdiploma is erkend door de Rijksoverheid en de branchevereniging Centraal Bureau Drogisterijbedrijven. Dit diploma garandeert dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt voor de verkoop van zelfzorggeneesmiddelen.

Voor alle DrogiWeb opleidingen geldt dat je het gehele traject telefonisch of via  e-mail vragen kunt stellen aan een studiebegeleider. Bij het bestellen van een opleiding ga je een leerovereenkomst met ons aan.