Deze website is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten

Lijfblad, jouw gratis
glossy vakinformatie magazine

Voor iedereen geldt: een gezonde leefstijl is het beste recept voor een gezond lijf. Daar begint elk goed advies mee. Maar het is geen garantie dat er nooit iets aan de hand zal zijn. Virussen en bacteriën, stress, genen en leeftijd zijn zomaar een paar dingen die ervoor kunnen zorgen dat mensen jouw zelfzorgadvies nodig hebben.

En met al die verschillende producten in jouw winkel en alle informatie uit verschillende hoeken, zie je soms misschien door de bomen het bos niet meer. Wij zijn er om jou te helpen!  Al deze kennis hebben wij voor jou verzameld en getoetst aan waarheid en wetgeving. Zo weet je zeker dat jouw informatie klopt met de wetenschap van dit moment. Dus update je vakkennis en weet precies wat er in jouw drogisterij te koop is, hoe het werkt en wat het juiste advies is.

Lijfblad is een onafhankelijk informatie magazine en ontvang je gratis thuis. Zo lees je op je gemak alle informatieve artikelen, actuele columns, branche-informatie, praktijktips, vakkennis, relevante productbeschrijvingen en scholings- en trainingsnieuws. Regelmatig zijn er leuke winacties of kun je mooie producten zelf testen.

Lijfblad, jouw gratis<br>$$glossy vakinformatie magazine$$
Lijfblad gratis thuis ontvangen?
Dat kan!

Klik op de knop hiernaast en ontvang Lijfblad 6x per jaar gratis op je huisadres.

Abonneren

Veelgestelde vragen

Bij je aanmelding op deze website, kun je ook aangeven dat je Lijfblad wilt ontvangen. Dit wordt in het aanmeldformulier ingevuld. Heb jij al een inlogcode voor deze site, maar weet je niet zeker of jij ook al bent aangemeld voor gratis ontvangst van jouw vakblad Lijfblad? Stuur ons gerust een mailtje (info@lijfblad.nl), dan kijken we het met plezier voor je na!

NIETS. HELEMAAL NIETS! Maar er is wel een voorwaarde: je moet werkzaam zijn in de drogisterijbranche. Niet omdat wij graag moeilijk doen, maar omdat we rekening moeten houden de CGR regelgeving rondom geneesmiddelenreclame.

Winacties

Maandelijks een nieuwe winactie in de Lijfblad nieuwsbrief.

Winacties januari 2024

Bekijk de vorige nummers

Lijfblad 1 - 2023
Lijfblad 1 - 2023
Lijfblad 2 - 2023
Lijfblad 2 - 2023
Lijfblad 3 - 2023
Lijfblad 3 - 2023
Lijfblad 4 - 2023
Lijfblad 4 - 2023
Lijfblad 5 - 2023
Lijfblad 5 - 2023
Direct naar cursussen van