Deze website is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten

Opleiding Drogist voor apothekersassistenten

Apothekersassistenten hebben al veel kennis over geneesmiddelen en kunnen sneller door de online leerstof en volgen een verkort Pharmacon examen Assistent drogist voor apothekersassistenten.

BESTEL HIER JOUW OPLEIDING ASSISTENT DROGIST, DROGIST OF TOEZICHT

Duur: max. 6 maanden online toegang
Studiebelasting vooropleiding TL/MAVO : ca. 5 uur per week
Start: direct mogelijk
Prijs: €389,- excl./ €470,69 incl. BTW 21%
Examens zijn niet bij het lesgeld inbegrepen.

Bestaat uit 8 modules: Zelfzorg algemeen, Maag-/darmkanaal, Pijn, KNMO, Huid, Overige klachten, Homeo-/Fytotherapie en Toezicht

De leerkaarten zijn gratis te downloaden en zelf te printen via je online account. Geprinte leerkaarten tegen betaling a €99,- incl. BTW en verzendkosten verkrijgbaar, bestellen via e-mail.

Heb je bijzondere omstandigheden en kom je tijd te kort? Geen probleem, je kunt voor het einde van de looptijd een extra kwartaal kopen à € 95,- excl. btw 21%.

Persoonlijke begeleiding via mail en telefoon is gratis. Elke student heeft recht op een gratis officieel Pharmacon proefexamen. Meer proefexamens zijn via Pharmacon tegen betaling te bestellen. 

De scholing bereidt voor op het officiële examen van Stichting Pharmacon. Het diploma voldoet daarmee aan de wet- en regelgeving, is door de overheid erkend en geldig voor het keurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg.

Zelf te regelen via Pharmacon:
Apothekersassistenten dienen hun diploma Apothekersassistente bij Pharmacon te laten registreren om voor deze verkorte route in aanmerking te komen. Meer info, ook voor het boeken van het examen, via Pharmacon.nl.

Bij het bestellen van een opleiding ga je een leerovereenkomst met ons aan.