Deze website is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten

Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht van veelgestelde vragen over Drogiweb. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Iedereen die voldoende sterren saldo had om een bestelling te plaatsen, heeft een mail ontvangen met daarin het saldo. Tot 1 september 2023 kunnen bestellingen geplaatst worden met dat saldo. De bestellingen worden in september 2023 digitaal uitgeleverd via je mailbox.

Vanwege privacywetgeving hebben we jouw toestemming nodig voor het gebruik van jouw gegevens op de nieuwe website. Dit betekent dat je jouw gegevens opnieuw moet invoeren. Daarna krijg je van ons een tijdelijk wachtwoord voor een nieuw account. De eerste keer dat je inlogt, vraagt het systeem aan jou om een eigen wachtwoord te maken.
VUL HIER je gegevens in om een nieuw account aan te maken.

Iedereen die voldoende sterren saldo had om een bestelling te plaatsen, heeft een mail ontvangen met daarin het saldo. Tot 1 september 2023 kunnen bestellingen geplaatst worden met dat saldo. De bestellingen worden in september 2023 digitaal uitgeleverd via je mailbox.

Bij je aanmelding op deze website, kun je ook aangeven dat je Lijfblad wilt ontvangen. Dit wordt in het aanmeldformulier ingevuld. Heb jij al een inlogcode voor deze site, maar weet je niet zeker of jij ook al bent aangemeld voor gratis ontvangst van jouw vakblad Lijfblad? Stuur ons gerust een mailtje (info@lijfblad.nl), dan kijken we het met plezier voor je na!

NIETS. HELEMAAL NIETS! Maar er is wel een voorwaarde: je moet werkzaam zijn in de drogisterijbranche. Niet omdat wij graag moeilijk doen, maar omdat we rekening moeten houden de CGR regelgeving rondom geneesmiddelenreclame.

Binnen twee weken na het eind van elk kwartaal, zodra je de laatste kwartaalcursus hebt gevolgd. 

Het jaar is verdeeld in vier kwartalen:

Q1 januari - februari - maart  > bestellen voor 15 april
Q2 april - mei - juni > bestellen voor 15 juli
Q3 juli - augustus - september > bestellen voor augustus
Q4 oktober - november - december > bestellen voor 15 januari

Elk kwartaal zijn er maximaal 15 cursussen/opdrachten te volgen. Elke week verschijnt een nieuwe. Dit wordt in de nieuwsbrief aangegeven. Ook geven we in de nieuwsbrief aan wat de laatste cursus/opdracht voor het kwartaal is. Natuurlijk geven we je ook de reminder wanneer je moet bestellen. Om de bon te kunnen bestellen, moet je alle cursussen van dat kwartaal gevolgd hebben.

De cursussen/opdrachten worden per kwartaal genummerd. Van Q1-1 tot Q1-15, van Q2-1 tot Q2-15, van Q3-1 tot Q3-15 en van Q4-1 tot Q4-15. 

Op de homepage staan de nummers onder de cursussen in de spotlight vermeld. In de nieuwsbrieven vertellen we je steeds welke cursus nieuw is en welke je voor het kwartaal moet afronden.

Het jaar is verdeeld in vier kwartalen:

Q1 januari - februari - maart  
Q2 april - mei - juni
Q3 juli - augustus - september
Q4 oktober - november - december

Elk kwartaal zijn er minimaal 12 en maximaal 15 cursussen/opdrachten te volgen. Elke week verschijnt een nieuwe. Dit wordt in de nieuwsbrief aangegeven. Ook geven we in de nieuwsbrief aan wat de laatste cursus/opdracht voor het kwartaal is. Natuurlijk geven we je ook de reminder wanneer je moet bestellen. Om je kwartaalkado, de Bol.com bon te kunnen bestellen, moet je alle cursussen van dat kwartaal gevolgd hebben.